Модерна једноставна ниско напонска мини глобус привјесак осветљење за дом

Модерна једноставна ниско-напонска мини глобус привјесак освјетљење за кућну свијетло Пендант свјетло 1.Усаге: трпезарија, предсобље, спаваћа соба, учионица; 2.Колесна мрежа осветљеног квалитета бренда; 3.Симпле стиле. Спецификација свијетла привеска Детаљи приказују Коришћење висококвалитетног конопље конопље, кроз артифициал ...

Pošalji upit

Detalji o proizvodu

Модерна једноставна ниско-напонска мини глобус привјесак за дом

Функција осветљења привеска

1.Усаге: трпезарија, предсобље, спаваћа соба, учионица;

2.Колесна мрежа осветљеног квалитета бренда;

3.Симпле стиле.

Спецификација свијетла привеска

Марка

Ребецца Лигхтинг

Тип

Једноставан стил

Ставка бр

ПЛ1802

Величина

Д300 * Х1000мм

Извор осветљења

1 * Е27

Заврши

Бела / сива

Материјал

Гвожђе

МОК

30ПЦС

Изворна област

Гуангдонг, Кина

Детаљи показују

文字 介绍 512.пнг

文字 介绍 514.пнг

文字 介绍 516.пнг

文字 介绍 518.пнг

文字 介绍 520.пнг

文字 介绍 522.пнг

文字 介绍 524.пнг


Коришћењем висококвалитетног конопље конопље, кроз умјетну ткану, авирулентну заштиту околине, боја је чиста.

文字 介绍 630.пнг
Ланени димњак који обнавља древне начине, чисти ручни рад, чврст, Американац из Европе, уживају у једноставном и носталгичном ветру који обнавља древне начине.

文字 介绍 777.пнг
Извор светлости Е27

文字 介绍 800.пнг

Наша фирма

Ребецца Лигхтинг је основана 2006. године и налази се у Ксинмао Индустриал Ареа, Хенглан, Зхонгсхан, Гуангдонг, Кина.

ФАК

1. Можете ли дати гаранцију за своје производе?
-------------------------------------------------- -----
Да, продужимо гаранцију од 100% за све артикле. Молимо вас да се одмах информишете ако нисте задовољни нашим квалитетом или услугом. За наручивање у иностранству гарантујемо већину прибора. Међутим, ставке сијалице не смеју се вратити пошто су трошкови испоруке високи. Обезбеђене е-поште са детаљима укључујући слике, ми ћемо послати замене по нашим трошковима да поправимо сијалице или компензујемо нове у неким наредним наредбама. У неким посебним случајевима можемо решити попуст.
2. Да ли могу да вас посетим?
-------------------------------------------------- -------------------
Наравно, имамо изложбени простор у ЗхонгСхан Цити, Гуангдонг провинцији. Ако сте купац и желите да посјетите наше интерне производе, молимо вас да нас контактирате како бисте заказали термин. Адреса: индустријски пут Ксинмао, индустријска зона Ксинмао, град Хенглан, град Зхонгсхан, провинција Гуангдонг, Кина. Ако дођете авионом, требало би да изаберете аеродром Гуангзхоу или аеродром Хонгконг.
3.Зашто не наведете своје цене на вашој веб страници?
-------------------------------------------------- --------------------
Ми смо компанија која се бави пословањем и ријетко продаје потрошачима терминала. С обзиром на интересе и приватност наших клијената, ми стварно не објављујемо наше цијене на нашој веб страници. Разлог је тај што наш клијент не жели да се њихов трошак приказује потрошачима. Надамо се да можете нам доставити форму циљне цене јер ми стварно требамо истражити наша тржишта, што нам помаже да се прилагодимо потребама нашег клијента и пружимо им више информација о новим производима. Такође нам помаже да проверимо да ли је истрага из добронамјерног посла или не.
4. Како могу да знам како се моја наредба ради?
-------------------------------------------------- ---------------------
Прегледаћемо и тестирати сву робу у случају оштећења и недостајућих делова пре отпреме. Детаљне фотографије прегледа наруџбине ће вам бити послате за вашу потврду пре испоруке. Боја производа на сликама може се мало разликовати од стварне због фотографије, скенирања итд.

Istraga